Seurakuntakonferenssi, Su 30.7. klo 16.00

Su 30.7. klo 16.00 Seurakuntakonferenssi

chubby-prayer smallPaikka: Pirkan Pirtti

Seurakunnan syyskauden konferenssi Pirkan Pirtillä nyyttäriperiaatteella. Ohjelmassa on yhdessäoloa, ajatusten vaihtoa ja ideointia tulevaa kautta varten.

Tervetuloa mukaan!

Pihakirkko su 6.8. klo 17

Su klo 17 Pihakirkko (sateen sattuessa sisällä)reaching-hands_small
Paikka: Rantaloilla, Silvontie 1

"Pihakirkossa on ylistystä, yhteyttä ja elämää koskettavaa sanomaa lämpimässä ja rakkaudellisessa ilmapiirissä.
Vietämme ehtoollista yhdessä.
Seurakuntamme ehtoollispöytä on kaikille uskoville avoin kirkkokuntaan katsomatta. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Tule kohtaamaan Jumalaa."

Kaikille tervetuloa!

Rukouskokous, To 10.8. klo 18

praying-bug smallRukouskokouksessa rukoilemme seurakunnan yhteisten asioiden puolesta sekä kannamme toinen toistamme rukouksin. Rukoilemme seurakunnan tilaisuuksiin jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta ja kannamme Herran eteen myös ne rukouksaiheet, joita seurakuntaamme on lähetetty netin tai tekstiviestin välityksellä.

Rukouskokouksia pidetään kodeissa keskimäärin kerran kuukaudessa.

Kokoontuminen: Rantalat, Silvontie 1
Lisätiedot:
Marja Rantala

Tervetuloa mukaan!

Iltakirkko su 20.8. klo 17

Su klo 17  Iltakirkkoreaching-hands_small
PaikkaPirkan pirtti / Koivutie 15, Pirkkala (ks kartta)

"Iltakirkossa on ylistystä, yhteyttä ja elämää koskettavaa sanomaa lämpimässä ja rakkaudellisessa ilmapiirissä.

Iltakirkossa vietämme ehtoollista yhdessä.

Kaikille tervetuloa!