Uskon ABC

Tule mukaan ottamaan uskon askeleita!

Uskon ABC -ryhmässä keskustelemme, kyselemme ja käymme läpi kristillisen uskon perusteita. Tule saamaan opastusta hengellisessä elämässä eteenpäin tai vaikkapa kertaamaan uskon perustotuuksia turvallisessa kasvuryhmässä.

Uskon ABC on 12 kerran ilmainen kurssi. Käytämme keskustelun pohjana Uskon ensiaskeleet -kirjaa. Kurssilla toimii opettajina seurakuntamme vastuuhenkilöt.

Ryhmä alkaa lokakuussa, jos osallistujia on tarpeeksi.
Ilmoittautumiset syyskuun loppuun mennessä maarit.laamanen@metodistikirkko.fi tai 050 4499141

Kurssin materiaalimaksu on 10 euroa.

Muskari Ma 25.9. klo.18.

Hei kaikki musiikista kiinnostuneet äidit, isät, mummut, papat, kummit sekä tietty lapset. Pirkkalassa alkaa ilmainen muskari alle kouluikäisille lapsille. Muskari on joka toinen viikkoja siellä lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja leikitään lastenlaulujen tahdissa. Aihepiirit vaihtuvat vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan. Muskarissa kuullaan myös lyhyitä kertomuksia lasten Raamatusta. Laulujen ja leikkien avulla voidaan oppia paljon Taivaan isästä. Myös aikuiset ovat aktiivisesti mukana tunneilla. Muskari on suunnattu alle kouluikäisille lapsille pikkuvauvoista alkaen.

Paikka: Kurikankulman koulun luokkahuone

Ohjaaja: Jenna Kuusjärvi puh. 050-9110294

Lisätiedot: Jenna

Rukouskokous, To 28.9. klo 18

praying-bug smallRukouskokouksessa rukoilemme seurakunnan yhteisten asioiden puolesta sekä kannamme toinen toistamme rukouksin. Rukoilemme seurakunnan tilaisuuksiin jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta ja kannamme Herran eteen myös ne rukouksaiheet, joita seurakuntaamme on lähetetty netin tai tekstiviestin välityksellä.

Rukouskokouksia pidetään kodeissa keskimäärin kerran kuukaudessa.

Kokoontuminen: Ryhäsillä, Koulutie 3 A 20
Lisätiedot:
Anneli Ryhänen

Yhtä matkaa -ilta, su 1.10. klo 17

Su klo 17 Yhtä matkaa –ilta.reaching-hands_small
Paikka: Pirkan pirtti / Koivutie 15, Pirkkala (kts kartta)

Saarna:Martti Ahvenainen 17. sunnuntai helluntaista
Laulu ja ylistys: Soil

Yhtä matkaa –illoissa on ylistystä, yhteyttä ja elämää koskettavaa sanomaa lämpimässä ja rakkaudellisessa ilmapiirissä. Tule kohtaamaan Jumala.

Tilaisuuksissa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Tilaisuudessa juomme kiireettä kahvit, minkä lomassa voimme tutustua toisiimme, keskustella mieltä askarruttavista asioista ja hiljentyä.

Kaikille tervetuloa!

ROK -ryhmä, ke 4.10. klo 18.00

transformer_small

Alustus aiheeseen: 2. Sam. 21:1-14; 2. Sam. 9-10; 1. Aik. 19
Paikka: Nuolialan kirjaston kerhotila, Jaakontie 3, Pirkkala (ks kartta)

ROK- ryhmän nimi on lyhenne sanoista "rukousta, opetusta ja keskustelua". Pienryhmässä tutkimme Raamatun kirjoja ja aiheita järjestelmällisesti, niistä keskustellen.

Rukous on sekin keskeinen osa iltaa. Rukoilemalla yhdessä kannamme toinen toisiamme, yhteisiä asioita ja koemme keskinäistä yhteyttä rukouksen välityksellä. Ja toki keskustelun lomaan on usein muutama laulukin sopinut.

Kokoonnumme keskiviikkoisin kello 18.00, joka toinen keskiviikko. Mukaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle. Jos mahdollista, niin ota oma Raamattu mukaan. Lisätietoja ryhmästä ja sen toiminnasta: Maarit Laamanen, puh. 050-449 9141

Muskari Ma 9.10. klo.18.

Paikka: Kurikankulman koulun luokkahuone

Ohjaaja: Jenna Kuusjärvi puh. 050-9110294

Lisätiedot: Jenna

Rukouskokous, To 12.10. klo 18

Rukouskokouksia pidetään kodeissa keskimäärin kerran kuukaudessa.

Kokoontuminen: Rantalat, Silvontie 1
Lisätiedot:
Marja Rantala

Iltakirkko su 15.10. klo 17

Su klo 17  Iltakirkkoreaching-hands_small
PaikkaPirkan pirtti / Koivutie 15, Pirkkala (ks kartta)

Saarna: Pyhitys Wesleyn mukaan, Elisa Brander
Laulu ja ylistys: Jani Wacker

"Iltakirkossa on ylistystä, yhteyttä ja elämää koskettavaa sanomaa lämpimässä ja rakkaudellisessa ilmapiirissä.
Iltakirkossa vietämme ehtoollista yhdessä.
Seurakuntamme ehtoollispöytä on kaikille uskoville avoin kirkkokuntaan katsomatta. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Tule kohtaamaan Jumalaa."

Kaikille tervetuloa!

Naisten hengellinen ilta, ti 17.10. klo 18.00

naisteniltaNaisten hengellinen ilta on tarkoitettu ihan kaikille naisille. Olet tervetullut mukaan ja tuopa mukana ystäväsikin. Tarkoitus on viettää leppoisaa ja kotoisaa iltaa naisten kesken kiireettä keskustelun, rukouksen ja laulun saattelemana.

Laulamme yhdessä Lauluja Jeesuksesta -vihkosista, minkä lisäksi kuulemme pieniä alustuksia eri aiheista, joista voimme keskustellakin enemmän. Rukoilemme yhteisten asioiden puolesta ja kannamme toinen toistamme rukouksin.

Kokoontuminen: Nurmisilla, Haapatie 22 B, Pirkkala
Lisätietoja: Aulikki Nurminen p. 050-4356580