TV7 -ilta ja iltakirkko su 4.2 klo 17

Tilaisuudessa kerrotaan TV7 -toiminnasta ja samalla pidämme iltakirkon.

Puheenvuorot: Martti Ojares, Arvo Silventoinen ja Maarit Laamanen

Laulu ja ylistys: Up to Heavens

Tilaisuudessa on rukouspalvelu.

Lisätietoja täällä.

Muskari ma 26.2. klo 18

Hei kaikki musiikista kiinnostuneet äidit, isät, mummut, papat, kummit sekä tietty lapset. Pirkkalassa alkaa ilmainen muskari alle kouluikäisille lapsille. Muskari on joka toinen viikkoja siellä lauletaan, loruillaan, soitetaan, liikutaan ja leikitään lastenlaulujen tahdissa. Aihepiirit vaihtuvat vuodenaikojen ja juhlapyhien mukaan. Muskarissa kuullaan myös lyhyitä kertomuksia lasten Raamatusta. Laulujen ja leikkien avulla voidaan oppia paljon Taivaan isästä. Myös aikuiset ovat aktiivisesti mukana tunneilla. Muskari on suunnattu alle kouluikäisille lapsille pikkuvauvoista alkaen.

Paikka: Kurikankulman koulun luokkahuone

Ohjaaja: Jenna Kuusjärvi puh. 050-9110294

Lisätiedot: Jenna

Iltakirkko su 4.3. klo 17

Su klo 17  Iltakirkkoreaching-hands_small
PaikkaPirkan pirtti / Koivutie 15, Pirkkala (ks kartta)

Saarna: Reino Piiroinen
Laulu ja ylistys: Tarja Rantahakala

"Iltakirkossa on ylistystä, yhteyttä ja elämää koskettavaa sanomaa lämpimässä ja rakkaudellisessa ilmapiirissä.
Iltakirkossa vietämme ehtoollista yhdessä.
Seurakuntamme ehtoollispöytä on kaikille uskoville avoin kirkkokuntaan katsomatta. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Tule kohtaamaan Jumalaa."

Seurakuntakonferenssi, Su 4.3. klo 13.00

Su 4.3. klo 13.00 Seurakuntakonferenssi

chubby-prayer smallPaikka: Pirkkalan Vapaa-aika talo

Tervetuloa Pirkkalan Kotiseurakunnan alkavan kauden seurakuntakonferenssiin. Seurakuntakonferenssi on avoin tilaisuus kaikille seurakunnan toiminnasta kiinnostuneille. Konferenssissa käydään läpi menneen kauden toiminta.

ROK -ryhmä, ke 7.3. klo 18.00

transformer_small

Alustus aiheeseen: 1. Aik. 25-26; Maarit Laamanen

Paikka: Nuolialan kirjaston kerhotila, Jaakontie 3, Pirkkala (ks kartta)

ROK- ryhmän nimi on lyhenne sanoista "rukousta, opetusta ja keskustelua". Pienryhmässä tutkimme Raamatun kirjoja ja aiheita järjestelmällisesti, niistä keskustellen.

Rukous on sekin keskeinen osa iltaa. Rukoilemalla yhdessä kannamme toinen toisiamme, yhteisiä asioita ja koemme keskinäistä yhteyttä rukouksen välityksellä. Ja toki keskustelun lomaan on usein muutama laulukin sopinut.

Kokoonnumme keskiviikkoisin kello 18.00, joka toinen keskiviikko. Mukaan ei tarvitse erikseen ilmoittautua, riittää kun tulet paikalle. Jos mahdollista, niin ota oma Raamattu mukaan. Lisätietoja ryhmästä ja sen toiminnasta: Maarit Laamanen, puh. 050-449 9141

Rukousilta pe 9.3 klo 18

praying-bug smallRukousilloissa rukoilemme seurakunnan yhteisten asioiden puolesta sekä kannamme toinen toistamme rukouksin. Rukoilemme seurakunnan tilaisuuksiin jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta ja kannamme Herran eteen myös ne rukouksaiheet, joita seurakuntaamme on lähetetty netin tai tekstiviestin välityksellä.

Rukousiltoja pidetään kodeissa keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa.

Kokoontuminen: Rantalat, silvontie 1
Lisätiedot: Marja Rantala

Muskari ma 12.3. klo 18

Paikka: Kurikankulman koulun luokkahuone

Ohjaaja: Jenna Kuusjärvi puh. 050-9110294

Lisätiedot: Jenna

Naisten seurat, ti 13.3. klo 18.00

naisteniltaNaisten seurat on tarkoitettu ihan kaikille naisille. Olet tervetullut mukaan ja tuopa mukana ystäväsikin. Tarkoitus on viettää leppoisaa ja kotoisaa iltaa naisten kesken kiireettä keskustelun, rukouksen ja laulun saattelemana.

Laulamme yhdessä Lauluja Jeesuksesta -vihkosista, minkä lisäksi kuulemme pieniä alustuksia eri aiheista, joista voimme keskustellakin enemmän. Rukoilemme yhteisten asioiden puolesta ja kannamme toinen toistamme rukouksin.

Kokoontuminen: Nurmisilla, Haapatie 22 B, Pirkkala
Lisätietoja: Aulikki Nurminen p. 050-4356580

Iltakirkko su 18.3. klo 17

Su klo 17  Iltakirkkoreaching-hands_small
PaikkaPirkan pirtti / Koivutie 15, Pirkkala (ks kartta)

Saarna: Marian Ilmestyspäivä, Kristityn elämä Wesleyn mukaan, Kalle Laamanen
Laulu ja ylistys: Thomas Freihoff

Iltakirkossa vietämme ehtoollista yhdessä.