Olen Laamasen Maarit, Pirkkalan metodistiseurakunnan paikallispastori. Olen toiminut seurakunnassa maaliskuun alusta lähtien, ensin seurakunnanhoitajana ja elokuun 2017 alusta paikallispastorina. Tämä seurakunta on minulle erittäin tuttu ja rakas. Olen ollut perustamassa Pirkkalan metodistiseurakuntaa, silloista kotiseurakuntaa, aivan alusta alkaen ja toiminut siinä aktiivijäsenenä koko ajan. Olen ollut mukana niin musiikkityössä kuin seurakuntaneuvostossakin. Pirkkala on paikkana myös tuttu minulle, asuimme perheeni kanssa seitsemän vuotta Pirkkalassa, kunnes muutimme Ylöjärvelle, jossa nyt asumme. Seurakuntayhteyteni on ollut muutosta huolimatta koko ajan Pirkkalan metodistiseurakunnassa.

Olen naimisissa ja meillä on puolisoni kanssa kolme lasta, tytär ja kaksi poikaa. Uusin tulokas perheessämme on pieni koiranpentu. Harrastan liikuntaa, pidän juoksemisesta, luen, jos suinkin ehdin ja neulon villasukkia. Olen opiskellut Suomen teologisessa opistossa monimuotokoulutuksessa teologian perusteita kaudella 2016- 2017 ja elokuussa 2017 aloitan päätoimisen opiskelun samassa oppilaitoksessa. Samanaikaisesti opintojeni kanssa teen myös paikallispastorin töitä, jotka hyvin tukevat opiskelujani. Koen, että Jumala on kutsunut minut seurakuntatyöhön, papiksi. Sitä kohti olen lähtenyt kulkemaan Jumalan johdatuksessa.
Haluaisitko tulla mukaan seurakuntamme toimintaan tai keskustella uskonasioista kanssani? Ota rohkeasti yhteyttä! Parhaiten tavoitat minut sähköpostin ääreltä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Maarit Laamanen