Pirkkalan Kotiseurakunnan toimintaa suunnittelee ja ohjaa seurakuntakonferenssin (paikallisen seurakunnan jäsenten vuosikokous) valitsema seurakuntaneuvosto yhdessä Pirkkalaan nimitetyn pastorin kanssa. Seurakunnan operatiivisen johtamisen lisäksi neuvosto vastaa seurakunnan hengellisten arvojen ja strategisen suunnan etsimisestä rukouksin.

Seurakuntaneuvosto on määritellyt vuosikonferenssin hyväkymät arvot Pirkkalan Kotiseurakunnalle. Arvojen tehtävä on kertoa asioista, joita seurakunta pitää erityisen keskeisinä. Edelleen arvot ohjaavat seurakunnan toiminnan suunnittelua.

Pirkkalan Kotiseurakunnan arvot

• Olemme ulospäin suuntautunut herätyskristillinen seurakunta, jonka tarkoituksena on tavoittaa uusia ihmisiä Jeesuksen Kristuksen ja seurakuntamme yhteyteen.
  • Olemme seurakunta, minne on helppo tulla mukaan, missä ihmiset otetaan lämmöllä vastaan ja missä jokainen saa kasvaa uskossa ja kulkea yhtä matkaa uskonveljien ja -sisarten tukemana.
  • Meille on tärkeää Jeesuksen tunteminen sekä Jumalan rakkauden ja armon synnyttämä ihmisläheinen yhteys seurakunnassamme.
  • Meille on tärkeää, että kaikki saavat Pyhän Hengen voimassa mahdollisuuden käyttää lahjojaan Jumalan palvelemiseen ja seurakunnan rakentamiseen.
  • Olemme lapsiystävällinen seurakunta.
  • Toimintaamme ohjaa elävä henkilökohtainen kristillinen usko sellaisena kuin sen tunnustamme Apostolisessa uskontunnustuksessa ja ymmärrämme sen Raamatusta.
  • Uskomme Raamatun olevan innoitettu ja arvovaltainen Jumalan ilmoitus, joka on aina ajankohtainen kaikkina aikoina kaikille ihmiselle.
  • Toimimme yhteistyössä muiden kristillisten seurakuntien ja järjestöjen kanssa Pirkkalassa.
  • Kannamme vastuun toiminnassamme luomakunnasta sen armon mukaan, jonka olemme saaneet yksilöinä ja yhteisönä Jumalalta, kaiken Luojalta.