Ohjelma

Tiedot seurakunnan tulevista tilaisuuksista, pienryhmien kokoontumisista sekä tapahtumista ja retkistä ovat tällä sivulla ja tämän sivun alasivuilla. Pyrimme ilmoittamaan tilaisuuksista jo hyvissä ajoin, minkä jälkeen tarkennamme ilmoitusten tietoja ajankohdan lähestyessä.

Tällä sivulla jokaisesta alaryhmästä näytetään muutama seuraava tilaisuus, mutta kattavan luettelon tulevista tilaisuuksista saat parhaiten seuraavilta alasivuilta:

Yhteislenkit Pirkkalassa

Juoksemme rauhalliseen tahtiin noin 10 km lenkin. Tietoa seuraavan lenkin ajankohdasta sekä lisätietoja voi tiedustella Samilta (ks tiedot alla) miesten- ja Maaritilta  (ks tiedot alla) naistenlenkkien osalta.

Rohkeasti mukaan!

Seurakunnasta voi löytää kavereita omaan harrastukseen. Liikkuvalle ihmiselle tarjontaa on lenkkiseuran osalta. Lenkkeily on luonteeltaan yksinäistä puuhaa, mutta silloin tällöin mieltä voi piristää lähteä yhteislenkille muutaman muun kanssa.

evangelism

Meitä on seurakunnassa joukko eritasoisia liikkujia, jotka mielellään silloin tällöin lähtevät matkaan lenkkikaverien kanssa. Olepa siis yhteydessä ja tiedustele tätäkin - lenkkiseuraa löytyy sekä miehille että naisille.

Miesten osalta olemme yhteislenkkejä tehneet jo jonkin aikaa. Liikkeelle lähdetään usemmiten ke aamupäivänä klo 9.30-11.00 Pirkkalan ABC:ltä. Siitä suuntaamme matkan yhdessä eteenpäin noin 10 km lenkille rauhalliseen tahtiin.

Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, niin ole yhteydessä ja katsotaan miten saadaan aikataulut parhaiten sopimaan.

Lähde mukaan liikkumaan!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset mukaan yhteyshenkilöille

Yhtä matkaa -ilta, su 1.10. klo 17

Su klo 17 Yhtä matkaa –ilta.reaching-hands_small
Paikka: Pirkan pirtti / Koivutie 15, Pirkkala (kts kartta)

Saarna:Martti Ahvenainen 17. sunnuntai helluntaista
Laulu ja ylistys: Soil

Yhtä matkaa –illoissa on ylistystä, yhteyttä ja elämää koskettavaa sanomaa lämpimässä ja rakkaudellisessa ilmapiirissä. Tule kohtaamaan Jumala.

Tilaisuuksissa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Tilaisuudessa juomme kiireettä kahvit, minkä lomassa voimme tutustua toisiimme, keskustella mieltä askarruttavista asioista ja hiljentyä.

Kaikille tervetuloa!

Alakategoriat

• Muut

Tällä sivulla ilmoitamme seurakunnallisista palavereista, palvelutiimien kokoontumisista jne. Samoin ilmoitamme myös kirkkokunnan vastuuryhmien kokoontumisista.

Huomaa, että ilmoitukset ovat aikajärjestyksessä. Jos kauemmaksi tulevaisuuteen sijoittuva tilaisuus ei vielä näy sivulla, tarkista linkit sivun alaosassa sekä linkki seuraavalle sivulle.

• Pienryhmät

Pienryhmät kokoontuvat viikolla joko kodeissa tai seurakunnan tiloissa. Täällä ilmoitettujen pienryhmien toimintaan kaikki ovat tervetulleita.

• Säännölliset tilaisuudet

Seurakunnan sunnuntaitilaisuudet sekä muut säännölliset kokoukset ja tilaisuudet on koottu tälle sivulle. Kertaluontoiset tai harvemmin järjestettävät tilaisuudet on koottu 'Tapahtumat ja retket' -otsikon alle.

• Tapahtumat ja retket

Tällä sivulla ilmoittelemme tempauksista,retkistä,  tapahtumista  sekä yhteiskristillisistä riennoista, joissa olemme seurakuntana tavalla tai toisella mukana. Esimerkiksi eri teemapäivät ja Pirkkalan yhteiskristilliset tapahtumat ilmoitetaan täällä.