Ohjelma

Tiedot seurakunnan tulevista tilaisuuksista, pienryhmien kokoontumisista sekä tapahtumista ja retkistä ovat tällä sivulla ja tämän sivun alasivuilla. Pyrimme ilmoittamaan tilaisuuksista jo hyvissä ajoin, minkä jälkeen tarkennamme ilmoitusten tietoja ajankohdan lähestyessä.

Tällä sivulla jokaisesta alaryhmästä näytetään muutama seuraava tilaisuus, mutta kattavan luettelon tulevista tilaisuuksista saat parhaiten seuraavilta alasivuilta:

Yhteislenkit Pirkkalassa

Juoksemme rauhalliseen tahtiin noin 10 km lenkin. Tietoa seuraavan lenkin ajankohdasta sekä lisätietoja voi tiedustella Samilta (ks tiedot alla) miesten- ja Maaritilta  (ks tiedot alla) naistenlenkkien osalta.

Rohkeasti mukaan!

Seurakunnasta voi löytää kavereita omaan harrastukseen. Liikkuvalle ihmiselle tarjontaa on lenkkiseuran osalta. Lenkkeily on luonteeltaan yksinäistä puuhaa, mutta silloin tällöin mieltä voi piristää lähteä yhteislenkille muutaman muun kanssa.

evangelism

Meitä on seurakunnassa joukko eritasoisia liikkujia, jotka mielellään silloin tällöin lähtevät matkaan lenkkikaverien kanssa. Olepa siis yhteydessä ja tiedustele tätäkin - lenkkiseuraa löytyy sekä miehille että naisille.

Miesten osalta olemme yhteislenkkejä tehneet jo jonkin aikaa. Liikkeelle lähdetään usemmiten ke aamupäivänä klo 9.30-11.00 Pirkkalan ABC:ltä. Siitä suuntaamme matkan yhdessä eteenpäin noin 10 km lenkille rauhalliseen tahtiin.

Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, niin ole yhteydessä ja katsotaan miten saadaan aikataulut parhaiten sopimaan.

Lähde mukaan liikkumaan!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset mukaan yhteyshenkilöille

Seurakuntakonferenssi, Su 30.7. klo 16.00

Su 30.7. klo 16.00 Seurakuntakonferenssi

chubby-prayer smallPaikka: Pirkan Pirtti

Seurakunnan syyskauden konferenssi Pirkan Pirtillä nyyttäriperiaatteella. Ohjelmassa on yhdessäoloa, ajatusten vaihtoa ja ideointia tulevaa kautta varten.

Tervetuloa mukaan!

Pihakirkko su 6.8. klo 17

Su klo 17 Pihakirkko (sateen sattuessa sisällä)reaching-hands_small
Paikka: Rantaloilla, Silvontie 1

"Pihakirkossa on ylistystä, yhteyttä ja elämää koskettavaa sanomaa lämpimässä ja rakkaudellisessa ilmapiirissä.
Vietämme ehtoollista yhdessä.
Seurakuntamme ehtoollispöytä on kaikille uskoville avoin kirkkokuntaan katsomatta. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Tule kohtaamaan Jumalaa."

Kaikille tervetuloa!

Alakategoriat

• Muut

Tällä sivulla ilmoitamme seurakunnallisista palavereista, palvelutiimien kokoontumisista jne. Samoin ilmoitamme myös kirkkokunnan vastuuryhmien kokoontumisista.

Huomaa, että ilmoitukset ovat aikajärjestyksessä. Jos kauemmaksi tulevaisuuteen sijoittuva tilaisuus ei vielä näy sivulla, tarkista linkit sivun alaosassa sekä linkki seuraavalle sivulle.

• Pienryhmät

Pienryhmät kokoontuvat viikolla joko kodeissa tai seurakunnan tiloissa. Täällä ilmoitettujen pienryhmien toimintaan kaikki ovat tervetulleita.

• Säännölliset tilaisuudet

Seurakunnan sunnuntaitilaisuudet sekä muut säännölliset kokoukset ja tilaisuudet on koottu tälle sivulle. Kertaluontoiset tai harvemmin järjestettävät tilaisuudet on koottu 'Tapahtumat ja retket' -otsikon alle.

• Tapahtumat ja retket

Tällä sivulla ilmoittelemme tempauksista,retkistä,  tapahtumista  sekä yhteiskristillisistä riennoista, joissa olemme seurakuntana tavalla tai toisella mukana. Esimerkiksi eri teemapäivät ja Pirkkalan yhteiskristilliset tapahtumat ilmoitetaan täällä.