Juoksemme rauhalliseen tahtiin noin 10 km lenkin. Tietoa seuraavan lenkin ajankohdasta sekä lisätietoja voi tiedustella Samilta (ks tiedot alla) miesten- ja Maaritilta  (ks tiedot alla) naistenlenkkien osalta.

Rohkeasti mukaan!

Seurakunnasta voi löytää kavereita omaan harrastukseen. Liikkuvalle ihmiselle tarjontaa on lenkkiseuran osalta. Lenkkeily on luonteeltaan yksinäistä puuhaa, mutta silloin tällöin mieltä voi piristää lähteä yhteislenkille muutaman muun kanssa.

evangelism

Meitä on seurakunnassa joukko eritasoisia liikkujia, jotka mielellään silloin tällöin lähtevät matkaan lenkkikaverien kanssa. Olepa siis yhteydessä ja tiedustele tätäkin - lenkkiseuraa löytyy sekä miehille että naisille.

Miesten osalta olemme yhteislenkkejä tehneet jo jonkin aikaa. Liikkeelle lähdetään usemmiten ke aamupäivänä klo 9.30-11.00 Pirkkalan ABC:ltä. Siitä suuntaamme matkan yhdessä eteenpäin noin 10 km lenkille rauhalliseen tahtiin.

Jos olet kiinnostunut lähtemään mukaan, niin ole yhteydessä ja katsotaan miten saadaan aikataulut parhaiten sopimaan.

Lähde mukaan liikkumaan!

Lisätietoa ja ilmoittautumiset mukaan yhteyshenkilöille