Tapahtumat ja retket

Tällä sivulla ilmoittelemme tempauksista,retkistä,  tapahtumista  sekä yhteiskristillisistä riennoista, joissa olemme seurakuntana tavalla tai toisella mukana. Esimerkiksi eri teemapäivät ja Pirkkalan yhteiskristilliset tapahtumat ilmoitetaan täällä.

Huomaa, että ilmoitukset ovat aikajärjestyksessä. Jos kauemmaksi tulevaisuuteen sijoittuva tilaisuus ei vielä näy sivulla, tarkista linkit sivun alaosassa sekä linkki seuraavalle sivulle.

Vuosikonferenssi: 29.6 -2.7. 2017 Ruokolahdella

Suomen Metodistikirkon vuosikonferenssi 2017 järjestetään to-su  29.6 -2.7. 2017 Ruokolahdella Jaakkiman opistolla.

Torstaista perjantai-iltapäivään ohjelmassa on virallisia kokouksia. Perjantai-illasta sunnuntaihin ohjelma on kaikille suunnattua kesäjuhlaohjelmaa.  Alustava ohjelma on ladattavissa tästä.  Ilmoittautumisesta majoittautumista ja ruokailua varten sekä niiden hinnoista tiedotetaan myöhemmin.