Säännölliset tilaisuudet

Seurakunnan sunnuntaitilaisuudet sekä muut säännölliset kokoukset ja tilaisuudet on koottu tälle sivulle. Kertaluontoiset tai harvemmin järjestettävät tilaisuudet on koottu 'Tapahtumat ja retket' -otsikon alle.

Rukouskokous, To 13.4. klo 18

praying-bug smallRukouskokouksessa rukoilemme seurakunnan yhteisten asioiden puolesta sekä kannamme toinen toistamme rukouksin. Rukoilemme seurakunnan tilaisuuksiin jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta ja kannamme Herran eteen myös ne rukouksaiheet, joita seurakuntaamme on lähetetty netin tai tekstiviestin välityksellä.

Rukouskokouksia pidetään kodeissa keskimäärin kerran kuukaudessa.

Kokoontuminen: Rantalat, Silvontie 1
Lisätiedot:
Marja Rantala

Tervetuloa mukaan!

1. Pääsiäispäivän iltakirkko su 16.4 klo 17

Su klo 17  Iltakirkkoreaching-hands_small
PaikkaPirkan pirtti / Koivutie 15, Pirkkala (ks kartta)

Saarna:   , Kirjeitä Jumalalta: Älä haalistu!
Laulu ja ylistys:

"Iltakirkossa on ylistystä, yhteyttä ja elämää koskettavaa sanomaa lämpimässä ja rakkaudellisessa ilmapiirissä.
Iltakirkossa vietämme ehtoollista yhdessä.
Seurakuntamme ehtoollispöytä on kaikille uskoville avoin kirkkokuntaan katsomatta. Tilaisuudessa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Tule kohtaamaan Jumalaa."

Kaikille tervetuloa!