Säännölliset tilaisuudet

Seurakunnan sunnuntaitilaisuudet sekä muut säännölliset kokoukset ja tilaisuudet on koottu tälle sivulle. Kertaluontoiset tai harvemmin järjestettävät tilaisuudet on koottu 'Tapahtumat ja retket' -otsikon alle.

Yhtä matkaa -ilta, su 3.12. klo 17

Su klo 17 Yhtä matkaa –ilta.reaching-hands_small
Paikka: Pirkan pirtti / Koivutie 15, Pirkkala (kts kartta)

Saarna: Samuli Saarinen - Song for Life 1.adventtisunnuntai
Laulu ja ylistys: Samuli Saarinen - Song for Life

Yhtä matkaa –illoissa on ylistystä, yhteyttä ja elämää koskettavaa sanomaa lämpimässä ja rakkaudellisessa ilmapiirissä. Tule kohtaamaan Jumala.

Tilaisuuksissa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun. Tilaisuudessa juomme kiireettä kahvit, minkä lomassa voimme tutustua toisiimme, keskustella mieltä askarruttavista asioista ja hiljentyä.

Kaikille tervetuloa!

Rukouskokous, Pe 15.12. klo 18

praying-bug smallRukouskokouksessa rukoilemme seurakunnan yhteisten asioiden puolesta sekä kannamme toinen toistamme rukouksin. Rukoilemme seurakunnan tilaisuuksiin jätettyjen rukouspyyntöjen puolesta ja kannamme Herran eteen myös ne rukouksaiheet, joita seurakuntaamme on lähetetty netin tai tekstiviestin välityksellä.

Rukouskokouksia pidetään kodeissa keskimäärin kerran kuukaudessa.

Kokoontuminen: Rantalat, Silvontie 1
Lisätiedot: