Back to Top

IHMISTÄ VARTEN

Ihmistä lähellä

Lapsityö

"Sallikaa lasten tulla minun luokseni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta.  Totisesti: joka ei ota Jumalan valtakuntaa vastaan niin kuin lapsi, hän ei sinne pääse."

(Mark. 10:14b-15)

Lapsille ohjelmaa Yhtä matkaa ja - perhettä tilaisuuksissa

Lapset mukaan tilaisuuksiin

Lapsille on varattu aina omaa ohjelmaa tilaisuuksissa. Esim. olemme yhdessä lasten kanssa tilaisuuden alussa ja lopussa. Saarnan ja pidempien puheenvuorojen ajaksi on lapsille omaa opetusta ja ohjelmaa. Lastenhoito ei ole vain paikka, minne lapset laitetaan 'aikuisten tieltä', vaan lastenhoidon ohjelma on yhtä suunnitelmallista ja mielekestä kuin aikuisten ohjelmakin.

Lasten hoidossa kaikilla on kivaa. Alkuun opitaan leikkien tai tarinan muodossa jokin Raamatun kertomus tai opetus. Sen jälkeen tietty askarrellaan, leikitään tai puuhastellaan jotain muuta yhdessä. Lopuksi palataan takaisin aikuisten luo ennen ehtoollista kokemaan Jumalan läsnäoloa ja yhteyttä yhdessä.

Lasten ilta

Lasten tapahtumat

Tapahtumia lapsille

Olemme mukana järjestämässä kristillisiä tapahtumia lapsille Pirkkalassa. Koska tapahtumien järjestäminen on aina melkoinen ponnistus, pyrimme saamaan mukaan kristittyjä mahdollisimman laajalti ja mielellämme toteutamme yhteisiä tapahtumia yhdessä muiden seurakuntien ja kristilliseen lapsi- ja nuorisotyöhön suuntauneiden tahojen kanssa.

Etsimmekin yhteistyökumppaneita ja olemme avoimia toimimaan yhdessä hyvien kumppanien, kuten esimerkiksi PiKri Ry:n kanssa. Olemme järjestäneet tapahtumia erilaisten puuhien ja teemojen ympärille eri puolilla Pirkkalaa unohtamatta evankeliumin sanomaa.