Evankeliointi

Evankeliointi on annettu seurakunnan tehtäväksi nykyisessä maailmanajassa. Seurakuntana meitä ei motivoi siihen käsky tai pakko, vaan rakkaus Kristusta ja lähimmäistä kohtaan. Nimittäin meille on uskottu jaettavaksi maailman paras sanoma - ilosanoma pelastuksesta:

"Jeesus tuli heidän luokseen ja puhui heille näin: "Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni: kastakaa heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen  ja opettakaa heitä noudattamaan kaikkea, mitä minä olen käskenyt teidän noudattaa. Ja katso, minä olen teidän kanssanne kaikki päivät maailman loppuun asti."

(Matt. 28:18-20)

Evankeliointikampanjat

Evankeliointia Pirkkalassa

Järjestämme evankeliointikampanjoita, joiden on tarkoitus tavoittaa uskonasioista kiinnostuneita ihmisiä Pirkkalassa. Kampanja voi olla lähievankeliointia eli ihmisten kohtaamista toreilla tai tapahtumissa, mutta myös heidän lähestymistään median tai auttamisen keinoin.

Esimerkki tällaisesta tapahtumasta oli seurakuntamme ensiesiintymisenä Pirkkalassa järjestetty 'bussimissio' (27.7.-1.8.2010), jolloin olimme Suupan torilla saksalaisen bussin kanssa tiistaista lauantaihin kohtaamassa ihmisiä kahvin, leivän ja lasten pomppulinnan merkeissä. Toistimme saman myös vuonna 2011, kun olimme yhdessä Pirkkalan muiden kristillisten toimijoiden kanssa jälleen torilla viikon verran (2.-6.8.2011). Tällöin jaoimme Jumalan sanan ja rukiisen leivän lisäksi myös hernekeittoa, makkaraa ja lettuja.

Vuonna 2012 järjestimme Pirkkalan torilla keväisenä toripäivänä PKY:n kanssa toritapahtuman, jossa jaoimme lettuja ja lähetyimme ihmisiä draaman keinoin. Samoin olimme esillä Hämeenpuiston puistofiestassa Tampereen metodistiseurakunnan kanssa ja olimmepa mukana myös Pirkkalan joulumarkkinoilla. Näistä tapahtumista on kuvia täällä. Näiden lisäksi kesäisin järjestämme rukouskävelyjä, jolloin lähdemme yhdessä kävelemään ja rukoilemaan Pirkkalan puolesta.

Vastaisuudessa tulemme edelleen näkymään katukuvassa hyödyntäen Pirkkalan tapahtumia, kuten markkinoita sekä yhteiskristillisiä ja ekumeenisia tapahtumia. Tahdomme olla yhdessä muiden seurakuntien kanssa viemässä eteenpäin ilosanomaa Jeesuksesta.

Ystäväevankeliointi

Kutsu ystäväsi mukaan!

Lähetyskäsky on annettu koko seurakunnalle - siis sinulle ja minulle. Seurakuntalaisina emme tahdo piilottautua toinen toistemme selän taakse, vaan  toteutamme kukin Jeesuksen seurakunnalle antamaa lähetyskäskyä nillä lahjoilla, joita Jumalan Pyhä Henki on kullekin antanut.

"Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti." (Matt. 28:19-20)

Yksi tapa toteuttaa yllä siteerattua lähetyskäskyä on kutsua ystäviämme, naapureita ja tuttavia mukaan toimintaan. Ajattele kuinka paljon helpompaa on lähteä matkaan kohti kenties itselle tuntematonta yhdessä tutun ihmisen kanssa, joka on tutustunut jo entuudestaan matkan kohteeseen.

Sama ajatus pätee seurakuntaelämään. Miten paljon helpompaa onkaan lähteä mukaan pienryhmään tai johonkin tilaisuuteen tai tapahtumaan, kun sinne saa kutsun tutultaan. Kaikkein parasta on lupautua lähtemään yhdessä matkaan. Ohessa on valmiita kutsuja, joihin voit laittaa oman nimesi ja antaa sen ystävällesi muistuttamaan häntä tapaamisestanne seurakunnan toiminnan merkeissä.

Oheisen kutsun voi laittaa vaikkapa liitteeksi sähköpostiin tai tulostaa paperille. Valmiiksi korttikokoon painettuja kutsuja saat mukaasi tilaisuuksistamme.

Kutsukortti