Pienryhmät

"Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään."

(Matt. 18:20)

Pienryhmissä oppimassa

Pienryhmät kokoontuvat viikolla joko seurakunnan erikseen varaamissa tiloissa tai kodeissa. Pienryhmät  kokontuvat viikolla iltaisin kello 18 - 20.30 välisenä aikana. Eri ryhmillä on omat aikansa, mutta toiminta siis ajoittuu ilta-aikaan. Näihin pienryhmiin kaikki ovat tervetulleita. Tarkasta täältä ryhmän kokoontumisen tarkempi ajankohta. Tule mukaan ja löydä oma pienryhmäsi!

Uskossa eteenpäin -ryhmässä
keskustellaan, kysellään ja käydään läpi kristillisen uskon perusteita. Tule saamaan opastusta hengellisessä elämässä eteenpäin. 12-kerran ilmainen kurssi, johon on saatavilla myös oma kirja. Tämä Uskon ABC -nimelläklin tunnettu ryhmä kokoontuu ryhmän sopimuksen mukaan joko kerran viikossa tai joka toinen viikko. Uusi kurssi alkaa aina, kun uskon perusteista kiinnostuneita ilmoittautuu seurakunnan hoitajalle halukkaaksi ryhmään. Kurssi sopii uskonelämän alkutaipaleella olevalle, mutta myös pidempään uskossa olleelle, joka tahtoo kerrata uskonsa perusteita.

ROK- ryhmän nimi on lyhenne sanoista "rukousta, opetusta ja keskustelua". Pienryhmässä tutkitaan Raamattua ja ajankohtaisia aiheita järjestelmällisesti, niistä keskustellen. Teemana ja tavoitteena on Vanhan testamentin lukeminen läpi kronologisessa järjestyksessä. Illan teemaan on alustus, minkä jälkeen annamme tekstin kuljettaa keskustlua. Tuemme toinen toisiamme myös yhteisessä rukouksessa ja laulamme muutaman laulunkin.

Katso tarkempi ohjelma ja tiedot tältä sivulta.

Toimintaa naisille ja miehille

Miesten- ja naisten omat ryhmät

Vaikka yhteisissä kokoontumisissa rakennumme yhdessä Herran Jeesuksen läsnäolossa yhtälailla miehinä kuin naisina, on meillä siitä huolimatta tarve kohdata toisiamme myös miesten ja naisten erityistarpeet huomioiden. Tästä syystä meillä on erikseen naisille ja miehille suunnattua toimintaa. Otamme tietty osaa lähialuella järjestettyihin naisten- ja miesten tapahtumiin, mutta kokoonnumme silloin tällöin yhteen niin miesten- kuin naisteniltoihin.

Olemme pitäneet miehille saunailtoja ja keväästä 2013 alkaen aloitamme myös miehille suunnatun säännölliset pienryhmäkokoontumiset. Naiset ovatkin jo rakentuneet keskinäisestä yhteydestä säännöllisesti Hengellisten naisten iltojen merkeissä.

Katso tarkempi ohjelma ja tiedot tältä sivulta.

Ylistysmusiikki ja -tanssi

Seurakunnan yhteinen ylistys

Seurakunnan yhteisissä kokoontumisissa yhteinen ylistys ja musiikki ovat tärkeässä osassa. Vaikka koko seurakunta osallistuu ylistykseen, on kuitenkin mukavaa, jos seurakunnassa on ihmisiä, jotka johtavat seurakunnan yhteiseen ylistykseen.

Ylistysmusiikki

Ylistysmusikin parista moni seurakuntalainen löytänyt paitsi paikan palvella lahjoillaan Herraa myös ryhmän, jossa voi kohdata uskovia ja jakaa elämää. Yhteiset harjoitukset ovat nekin Jumalan kohtaamisen hetkiä niin soittajille kuin laulujillekin.

Ylistystanssi

Seurakunnassamme alkoi 2011 alusta kokoontua ylitystanssiryhmä. Ryhmä suunnittelee itse koreografiat musiikkiin ja rohkaisee ihmisiä tilaisuuksissa ylistämään Jumalaa. Myös ylistystanssiryhmä on erityinen paikka kohdata ystäviä seurakunnassa.

07082011680

Musiikkia ja tanssia videoina

Kiitollisena olemme saaneet seurakuntamme pariin myös ihmisiä, jotka taitavat median tekemisen jalon taidon. Voit ihailla musiikkia ja tanssia nyt myös netin (YouTube) välityksellä seurakuntamme 'kanavalta':

Koti- ja harrasteryhmät

Pienryhmätoimintaa kodeissa ja ulkosalla

Kokoontumisia kodeissa

Pienryhmätoimintaa on tietenkin myös kodeissa. Kuukausittain kahdesti kokoontuva rukouskokous on hyvä esimerkki siitä, miten seurakunta ulottuu kotiin asti. Rukouskokoukseissa kannetaan rukouksin yhteisiä asioita sekä rukousaiheita joita on jätetty Yhtä matkaa -iltoihin tai tekstiviestillä seurakunnan rukousrinkiin.

Samoin kodeissa kokoontuvat myös Uskon ensiaskeleet -ryhmät ja Hengellinen naisten ilta. Kodit ovat muutenkin oiva paikka kokea yhteyttä rukouksen ja elämän jakamisen tiimoilla. Kodeissa kokoontuvista ryhmistä voit tiedustella joko kunkin ryhmän vetäjältä tai pastorilta.

Katso tarkempi ohjelma ja tiedot tältä sivulta. Pienryhmien kohdalla on aina merkitty paikka, missä ryhmä kulloinkin kokoontuu. Lisäksi perustamme tarpeen mukaan hengelliseen kasvuun ja elämän jakamiseen tarkoitettuja pienryhmiä, jotka määrittelevät omat toimintaperiaatteensa.

Yhdessä ulkosalla

Seurakunnan parista voi löytää myös tukea harrastukseen. Liikkuvalle ihmiselle tarjontaa on tällä hetkellä ainakin lenkkiseuran osalta. Meitä on joukko eritasoisia liikkujia, jotka mielellään silloin tällöin säännöllisesti lähtevät matkaan lenkkikaverien kanssa reippailemaan.

Kesällä olemme lähteneet ulos myös rukouksen merkeissä. Olemme järjestäneet rukouskävelyitä. Tällöin kokonnumme ensin yhteen, mistä lähdemme joko yhdessä tai useammassa ryhmässä kävelemään eri puolelle Pirkkalaa rukoilleen niin paikkojen kuin siellä olevien ihmisten ja yritysten puolesta.

Katso tarkemmat tiedot kokoontumisista ohjelmatietojen puolelta. Täältä löytyy tietoa esimerkiksi lenkkiporukoista.