Säännölliset tilaisuudet

"Mitä tämä siis tarkoittaa, veljet? Kun kokoonnutte yhteen, jokaisella on jotakin annettavaa: laulu, opetus tai ilmestys, puhe kielillä tai sen tulkinta. Kaiken on tapahduttava yhteiseksi parhaaksi."

(1. Kor. 14:26)

Yhtä matkaa -illat

Yhtä matkaa -illat sunnuntaisin

Yhtä matkaa –illoissa riittää lämmintä tunnelmaa. Iltaan kuuluu ylistystä, yhteyttä ja elämää koskettavaa sanomaa lämpimässä ja rakkaudellisessa ilmapiirissä. Luvassa on joka kerran yhteistä ja omaa ohjelmaa aikuisille ja lapsille. Tilaisuuden alussa juomme kiireettä kahvit ja pääsemme näin aloittamaan vapaan keskustelun lomassa varsinaisen illan ohjelman.

Yhtä matkaa -iltoja vietetään kaksi kertaa kuukaudessa. Kuukauden ensimmäisenä ja kolmantena sunnuntaina kello 17 alkaen. Katso tarkempi ohjelma ja tiedot tältä sivulta.

Sanan äärellä

Yhtä menoa

Yhtä menoa -tapahtumat

"Yhtä menoa" on nimike, joka kokoaa yhteen menoon mukaan kaikki reippailun, retkeilyn, matkustamisen ja tapahtumien ystävät. Yhdessä menossa on mukana ovat kaikki kynnelle kykenevät vaavista vaariin. Tähän mennessä olemme tehneet Yhtä menoa  -retkiä lähimaastoon ja kauemmaksi Otamukseen ja Seitsemiseen. Olemme käyneet uimassa, saunomassa, pyöräilemässä ja konserteissakin.

Kantava idea on mennä - ja mennä yhdessä. Miksemme nauttisi keskinäisestä yhteydestä myös harrastusten ja retkien parissa? Onhan uskomme kuitenkin kokonaisen elämän kokoinen asia.

Katso tarkempi ohjelma ja tiedot seuraavista Yhtä menoa -tapahtumista tältä sivulta.

retket 12

Yhtä perhettä -päivä

Yhtä perhettä -päivät sunnuntaisin

Yhtä perhettä –päiväkokouksissa on ylistystä, yhteyttä ja elämää koskettavaa sanomaa lämpimässä ja rakkaudellisessa ilmapiirissä. Kokouksissa on aikuisille ja lapsille yhteistä ohjelmaa. Tule kohtaamaan Jumalaa.

Kokouksen päätteeksi vietämme ehtoollista yhdessä. Seurakuntamme ehtoollispöytä on kaikille uskoville avoin katsomatta kirkkokuntaan. Tilaisuuksissa on mahdollisuus myös henkilökohtaiseen rukouspalveluun.

Katso tarkempi ohjelma ja tiedot tältä sivulta.

Kaikille tervetuloa!reaching-hands_small