Pirkkalan Kotiseurakunnan tilaisuudet sunnuntaisin pidetään Pirkkalan keskustasta aavistuksen länteen Kyöstin alueella viihtyisässä Pirkan Pirtissä. Viikolla seurakunnan pienryhmät kokoontuvat joko kodeissa tai kerhotiloissa.

Kuvia Pirkan pirtistä voit katsella tänne kootusta kuvakokoelmasta tai Pirkkalan Pirkat Ry:n kotisivulta. Pirkan pirtin osoite esim. navigaattoreita varten on:

Pirkan pirtti
Koivutie 15
33960 PIRKKALA

Yhtä matkaa -iltoihin on sisäänkäynti rakennuksen itäpäädyssä olevasta pääovesta (parkkipaikalta katsottuna kaukaisempi pääty). Alla olevasta kartasta voit tarkistaa Pirkan pirtin tarkan sijainnin. Katso myös kuvia pirtistä.

Kauempaa tuleville tiedoksi, että Pirkan pirtti sijaitsee Pirkkalassa, vajaan 10 km päässä Tampereen keskustasta ja 6 km Pirkkalan lentokentältä. Löydät perille kätevästi omalla autolla tai Paunun linja-autoilla, numeroilla 61, 62 ja 63. Pirkan pirtti sijaitsee Pirkkalan Kyöstissä. Pirtille on hyvät opasteet Naistenmatkantieltä - riittää, kun seuraa kylttejä, joissa lukee 'Pirkan pirtti'.